Rakentaa, korjaa ja remontoi

Kattotyöt

Kattotyöt Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla - rakennamme toiveidesi mukaan

Etsitkö luotettavaa kattotöiden tekijää Helsingin seudulta? Me hoidamme kattotyöt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Teemme kaikenlaisia kattotöitä ja asiakkaisiimme kuuluvat niin talonyhtiöt kuin isännöintitoimistotkin. Palvelemme myös yksityisiä, yrityksiä ja teollisuutta.

Kattotyöt kestävillä rakennusmateriaaleilla

Konesaumakatot ovat tärkein palvelumme. Tulemme asentamaan katot kohteeseen paikan päälle. Tuotteet tulevat meille edustajan kautta. Teemme myös pelti- ja RST-listat, kattovuotokorjaukset ja reikien paikkaukset.

Meillä on hyviä yhteistyökumppaneita ja käytämme laadukkaita rakennusmateriaaleja. Saat meiltä myös laajan valikoiman kattoturvallisuustuotteita. Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaan Kattotuotteet-sivulla.

Ota yhteyttä

Tarvitsitpa korjaajaa vuotavalle katolle tai apua konesaumakaton asennukseen, niin meiltä onnistuu. Ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse 040 5845 536 ja viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tai kaipaatko lisätietoja? Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Peltisepänliike Söderholm Oy
Kivikonlaita 35
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 0743461-0
Puh: 040 5845536

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Peltisepänliike Söderholm Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa